Principalele grupari de medici sau medici, ce vor sa aduca performanta in chirurgia reconstructiva a membrelor, recunoscuti la nivel mondial

FESSH – Este federatia ce cuprinde toate societatile europene de chirurgia mainii. Sunt membru al Societatii Romane de Chirurgia Mainii din 2016 si am participat pana acum la 3 congrese organizate in Spania, Ungaria, Danemarca si 4 congrese organizate in Romania. Deja am confirmat prezenta si sunt acceptat cu o lucrare stiintifica la cel organizat anul acesta la Berlin si reuneste atat societatile europene cat si mondiale (IFSSH), alaturi de fizioterapeutii de mana.
FESSH ofera multe posibilitati chirurgilor membrii, cum ar fi diploma europeana, stagii internationale sau granturi platite.
FESSH – http://fessh.com

Principala asociatie de traumatologi din toata lumea, ce organizeaza anual sute de cursuri hands-on pe mulaje osoase sau cadavre. Din aceasta societate fac parte din 2012 ca si membru si din 2016 ca si Faculty si am luat parte la 6 cursuri si 3 simpozioane.
AO Trauma- https://aotrauma.aofoundation.org

Societatea europeana de artroscopie de pumn din care fac parte ca membru din 2016, ofera chirurgilor mai multe cursuri de perfectionare efectuate pe cadavru . Deja am confirmat prezenta la cel din Strasbourg din Noiembrie 2019.
EWAS- http://www.wristarthroscopy.eu

Mentorul meu inca de cand eram student la medicina, activitatea practica si stiintifica a dr Dragos Zamfirescu este impresionanta si aduce o mare mandrie tarii noastre. In cadrul clinicii Zetta ( https://clinicazetta.ro, ) unde activeaza in prezent, opereaza sute de cazuri complexe reconstructive, ce implica chirurgie ortoplastica si microchirurgie, chiar si pro bono prin intermediul Asociatiei Zetta (https://asociatiazetta.ro).
Dr Dragos Zamfirescu – http://www.drzamfirescu.ro,

Dr Pinal este unul din cei mai de succes chirurgi de mana din toata lumea. A operat peste 1000 de transferuri libere si peste 500 de transferuri de deget de la picior la mana. Am avut onoarea sa operez alaturi de el si de echipa lui timp de 6 saptamani in Santander si Madrid in anul 2018, moment din care am schimbat mai mult de jumatate din tehnicile chirurgicale in minim invaziv.

Dr. Francisco del Piñal Matorras