Sindromul de Tunel Carpian

Am avut deosebita plăcere să discut despre Sindromul de Tunel Carpian alături de doamna Smaranda Vornicu Shalit, gazda emisiunii Atelier de sănătate, la TVR1.

Cu acest prilej, am evidențiat încă o dată necesitatea urmării unui tratament și a unui program terapeutic, pornind de la aspecte extrem de relevante. Printre acestea se numără și cauzele Sindromului de Tunel Carpian, factorii de risc ai acestei afecțiuni, simptomatologia prin care se manifestă, dar și procesul de diagnosticare pe care îl presupune.

Posibilitatea de recidivă sau legătura Sindromului de Tunel Carpian cu femeile aflate în stare de graviditate s-au aflat, de asemenea, pe lista lucrurilor punctate de-a lungul interviului. Pentru a afla mai multe despre STC, vă invit să vizionați clipul video, sau să citiți mai multe în secțiunea servicii, iar pentru o opinie medicală avizată și un act medical de calitate, puteți programa o întâlnire la cabinetul Dr. Daniel Vîlcioiu.

Pentru programări, mă poți contacta telefonic la nr-ul 0724.391.223 sau puteți trimite un email la adresa: daniel.vilcioiu@gmail.com

Distribuiți acest articol