Puneti o intrebare

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dr. Vilcioiu colaboreaza cu

București

Vâlcea

Despre Dr. Vilcioiu

Afla mai multe

Servicii

Afla mai multe

Ce spun pacienții

Dupa un timp atat de lung de dureri, ma bucur ca v-am gasit si ca acum sunt bine datorita dumneavoastra. Va multumesc din suflet atat pentru intervenția chirurgicală cat si pentru raspunsurile pe care le-am primit ori de cate ori am avut nevoie. Sunteți un doctor minunat!
Alexandra, Maladia Kienbock
Recomand Dr. Daniel Vilcioiu ! Un medic care face tot posibilul sa readucă perfectul și zâmbetul pe buze . Un Medic de care sunt mândra ca am avut și am in continuare ocazia sa ii fiu pacienta și căruia ii voi fi recunoscătoare toată viața pentru ca a reușit din ceea ce credem imposibil sa fie posibil și sa ma pot simți din nou un om normal. Un medic Care se implica cu toată ființa sa in a readuce acea fericire pe chipul pacienților săi indiferent de timpul și oboseala petrecut in sala de operație . Ii mulțumesc pentru zâmbetul oferit și pentru succesul din sala de intervenție și încă o data sunt mândra sa fiu pacienta Dm Dr. Daniel Vilcioiu. Un om cu mâinile de aur care oferă pacienților încredere ca mai exista medicii buni in România!Mult succes in tot ceea ce va propuneți!
Elena, Multiple fracturi pumn si mana
Recomand Dr. Vîlcioiu pentru profesionalismul si devotamentul ce il acorda pacientilor! Avem mare nevoie de asemenea medici.
Gheorghe, Fractura de scafoid

In Februarie 2017, in urma unei accidentari la ambele maini, am crezut ca activitatea mea de muzician a luat sfarsit. Din fericire am fost operat de Dl. Dr. Daniel Vîlcioiu. Dupa nici o luna am putut sa cant din nou la chitara si la percutie. Datorita profesionalismului si al tehnicilor moderne, Dl. Dr. Daniel Vîlcioiu a reusit sa imi redea mobilitatea 100% la ambele maini si nu pot decat sa recomand cu inima deschisa serviciile acestuia.

Catalin, Multiple fracturi metacarpiene bilateral

Recomand doctor Dan Vilcioiu: Am fost operata de domnul doctor la mana stanga chiar de ziua mea de naștere. Am considerat că destinul m-a cadonat cu un astfel de doctor, înzestrat din plin cu calități profesionale și umane. Are deschidere și disponibilitate față de pacient cu tot ceea ce înseamnă el- suferința lui, întrebările lui, temerile lui, nelămuririle lui… M-au impactat lejeritatea, ușurința, precizia și firescul pe care le mânuiește în sala de operatie, respectul față de ceea ce face și față de om precum și faptul ca îi pasă de tot ceea ce se întâmplă în universul său medical.

Și mai are un aliat puternic dar nu singurul-modestia… Mulțumire și recunostinta doctorului și Cerului că mi l-a trimis

Simona, fractura de epifiza distala de radius
Domnul doctor este un înger își iubește meseria și ajută pe cei nevoiași. Felicitari
Ioana, fractura de epifiza distala de radius
Profesionist, intelegator, cu multa rabdare! Un medic si un om exceptional!
Tuca

Toată stima și considerația pt. dnul dr Daniel Vilcioiu. Este super, super profesionist!

Flori, sindrom de tunel carpian
Eu va multumesc din suflet pentru faptul ca pot sa folosesc din nou mana dreapta si ca pot sa dorm noaptea fara sa mai iau pastile. Nu exista cuvinte de multumire pentru ce ati facut pentru mine. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va binecuvanteze pentru minunile pe care le faceti! Cu deosebita recunostinta.
Viorel, corectie fractura epifiza distala de radius