• Dr. Iulian-Daniel Vilcioiu este medic specialist Ortopedie şi Traumatologie, doctor în ştiinţe medicale. cu supraspecializare in Chirurgia Mainii.
 • Diploma de licenţă eliberată de către Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” (Bucureşti, România, 2011)

 • Rezidenţiat efectuat în cadrul Clinicii de Ortopedie şi Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti (2012-2016) si colaborator gărzi (2012-2018)

 • Asistent universitar

Stagii si cursuri internationale de supraspecializare in chirurgia mainii – Spania, Germania, Austria, Italia, Elvetia, Ungaria.

 • Insitutul Spaniol de Chirurgia Mainii din Santander si Madrid, Spania (2018), indrumare Francesco del Pinal*
 • Clinica de Chirurgia Mainii din Misckolc, Ungaria (2016), indrumare prof Zsolt Szabo
 • Clinica Universitara LMU din Munchen, Germania (2015), indrumare dr E. Volkmer/prof Riccardo Giunta
 • Spitalul Universitar de Urgenta din Innsbruck, Austria (2014) , indrumare dr Rohit Arora
 • Integra Hand and Wrist days 23-24 Noiembrie 2017, Madrid, Spania

*Stagiul in Santander si Madrid alaturi de Dr. Francesco del Pinal, unul dintre cei mai renumiti chirurgi de mana din lume. Operatii precum artroscopia de pumn, transferuri libere microchirurgicale- degete la picior pentru degetele amputate de la mana, fracturi de mana si pumn, ce pot fi efectuate si in Clinica Zetta de catre echipa ortoplastica.

Cursuri internaţionale de perfectionare in Chirurgia Mainii:

Instructor/faculty:

 1. Curs artroscopie pumn, IRCAD Strasbourg, France, 2019
 2. Curs celules stem RIGENERA: Training Program- Micrografts Technology. Torino , Italy, 2019
 3. Curs chirurgia mainii INTEGRA: Hand and wrist days, Madrid, Spain, 2017
 4. AOTrauma- Principii de baza in tratamentul fracturilor (Chişinău , Moldova, 2017),
 5. AO Foundation – Program de educare si formare al instructorilor AO (Prague, Czech Republic, 2017),
 6. AOTrauma Course—Tratamentul fracturilor de mana si pumn(Bucureşti, România, 2017),

Participant:

 1. What îs cool în wrist surgery. A non-comprehensive course of how i do it : S. Wolfe, JB Jupiter, F Del Pinal, P. Livernaux, J. Orbay, H Burger, R. Bindra, L Osterman, D Fernandez (Santander, Spania, 2016),
 2. AOTrauma European Faculty Seminar- Complications în Fracture Management (Davos, Elveţia, 2015),
 3. AOTrauma Principii de baza in tratamentul fracturilor – (Budapesta, Ungaria, 2014)
 4. AOTrauma Course—Tratamentul fracturilor de mana si pumn(Graz, Austria, 2014)

Puneți o întrebare sau sunați acum? 0724 391 223

Ce spun pacienții

Dupa un timp atat de lung de dureri, ma bucur ca v-am gasit si ca acum sunt bine datorita dumneavoastra. Va multumesc din suflet atat pentru intervenția chirurgicală cat si pentru raspunsurile pe care le-am primit ori de cate ori am avut nevoie. Sunteți un doctor minunat!
Alexandra, Maladia Kienbock
Recomand Dr. Daniel Vilcioiu ! Un medic care face tot posibilul sa readucă perfectul și zâmbetul pe buze . Un Medic de care sunt mândra ca am avut și am in continuare ocazia sa ii fiu pacienta și căruia ii voi fi recunoscătoare toată viața pentru ca a reușit din ceea ce credem imposibil sa fie posibil și sa ma pot simți din nou un om normal. Un medic Care se implica cu toată ființa sa in a readuce acea fericire pe chipul pacienților săi indiferent de timpul și oboseala petrecut in sala de operație . Ii mulțumesc pentru zâmbetul oferit și pentru succesul din sala de intervenție și încă o data sunt mândra sa fiu pacienta Dm Dr. Daniel Vilcioiu. Un om cu mâinile de aur care oferă pacienților încredere ca mai exista medicii buni in România!Mult succes in tot ceea ce va propuneți!
Elena, Multiple fracturi pumn si mana
Recomand Dr. Vîlcioiu pentru profesionalismul si devotamentul ce il acorda pacientilor! Avem mare nevoie de asemenea medici.
Gheorghe, Fractura de scafoid

In Februarie 2017, in urma unei accidentari la ambele maini, am crezut ca activitatea mea de muzician a luat sfarsit. Din fericire am fost operat de Dl. Dr. Daniel Vîlcioiu. Dupa nici o luna am putut sa cant din nou la chitara si la percutie. Datorita profesionalismului si al tehnicilor moderne, Dl. Dr. Daniel Vîlcioiu a reusit sa imi redea mobilitatea 100% la ambele maini si nu pot decat sa recomand cu inima deschisa serviciile acestuia.

Catalin, Multiple fracturi metacarpiene bilateral

Recomand doctor Dan Vilcioiu: Am fost operata de domnul doctor la mana stanga chiar de ziua mea de naștere. Am considerat că destinul m-a cadonat cu un astfel de doctor, înzestrat din plin cu calități profesionale și umane. Are deschidere și disponibilitate față de pacient cu tot ceea ce înseamnă el- suferința lui, întrebările lui, temerile lui, nelămuririle lui… M-au impactat lejeritatea, ușurința, precizia și firescul pe care le mânuiește în sala de operatie, respectul față de ceea ce face și față de om precum și faptul ca îi pasă de tot ceea ce se întâmplă în universul său medical.

Și mai are un aliat puternic dar nu singurul-modestia… Mulțumire și recunostinta doctorului și Cerului că mi l-a trimis

Simona, fractura de epifiza distala de radius
Domnul doctor este un înger își iubește meseria și ajută pe cei nevoiași. Felicitari
Ioana, fractura de epifiza distala de radius
Profesionist, intelegator, cu multa rabdare! Un medic si un om exceptional!
Tuca

Toată stima și considerația pt. dnul dr Daniel Vilcioiu. Este super, super profesionist!

Flori, sindrom de tunel carpian
Eu va multumesc din suflet pentru faptul ca pot sa folosesc din nou mana dreapta si ca pot sa dorm noaptea fara sa mai iau pastile. Nu exista cuvinte de multumire pentru ce ati facut pentru mine. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va binecuvanteze pentru minunile pe care le faceti! Cu deosebita recunostinta.
Viorel, corectie fractura epifiza distala de radius