Intră în legătură

Puneți o întrebare sau programați o consultație

Este foarte ușor să obții informațiile de care ai nevoie. Fie că vrei doar să îmi adresezi o întrebare legată de starea ta sau ai nevoie de o programare, alege să completezi formularul alăturat și îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

"*" indică câmpurile obligatorii

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ce spun pacienții

Testimoniale

5 / 5

Mulțumim din inimă pentru promptitudinea și profesionalismul dovedit în cazul unei fracturi complexe de radius pentru care era necesară operație în regim de urgență. După ce m-am documentat privind specialiștii în chirurgia mâinii, recomandările profesionale și de suflet m-au convins să trimit un mesaj domnului doctor Daniel Vîlcioiu. M-a sunat imediat și cu o voce caldă m-a asigurat de tot sprijinul pe care l-am primit în zilele care au urmat.

Felicia Zet

5 / 5

Un chirurg de nota 10 ,vorbește cu calm și răspunde la orice intrebare pe care o pui.El a fost singurul doctor care mi-a găsit problema la degetul inelar si care totodată m-a si operat.Il recomand cu incredere pe domnul doctor.

Catalina Cati

5 / 5

Doctorul Vilcioiu mi-a rezolvat mana rupta in mai multe locuri, in urma unui accident cu bicicleta. A avut rabdarea de a-mi explica pas cu pas ce se intampla cu mana mea, ce va face in timpul operatiei si cum va decurge recuperarea. Totul a fost exact asa cum mi-a spus. Am avut toata increderea in dr Vilcioiu si bine am facut! Va recomand sa faceti la fel!

Bogdan Dumitrache