Accidentele nu țin cont de vârstă. Așa că indiferent de ce ți se întâmplă, poți să revii la viața de dinainte de accident cât mai repede datorită unei echipe medicale profesioniste care utilizează în operații sisteme de ultimă generație.
Este și cazul unui pacient de 34 de ani care a suferit un accident în timp ce mergea cu bicicleta. A ajuns la Clinica Zetta unde a fost diagnosticat de doctorul Daniel Vîlcioiu cu necroză în evoluție la nivelul polului proximal al scafoidului.

Intervenția chirugicală

Echipa de chirurgia mâinii a medicului Dr. Daniel Vîlcioiu a efectuat operația artroscopică, cu autogrefă osoasă și șurub de compresie din titan. Daniel Vîlcioiu este medic specialist în Ortopedie și Traumatologie, dar și doctor în Științe Medicale, cu supraspecializarea – Chirurgia Mâinii. Așadar pentru o astfel de operație, pacientul a avut nevoie de o spitalizare de o zi. Pacientul a fost anesteziat loco-regional, apoi medicul dr. Daniel Vîlcioiu împreună cu echipa sa au făcut 2 incizii mici de circa 2-3 mm. Așadar, au redus și fixat fractura, au identificat leziuniile nevindecate, apoi
au făcut excizia țesuturilor fibrotice din interiorul osului, a urmat și frezarea capetele osoase, ca la final să plombeze defectul.

Distribuiți acest articol

CITEȘTE ÎN CONTINUARE

Articole asemănătoare